Ministri grek i shkon takim në burg Belerit, ndërpritet energjia elektrike gjatë takimit

Gjatë takimit mes ministrit grek të Shtetit, Stavros Papastavros dhe Fredi Belerit në burg në Durrës është ndërprerë energjia elektrike.

Ndonëse u tentua rikthimi i energjisë elektrike duke ndezur gjeneratorin, por rezultoi pa sukses.

Kujtojmë se prej kohësh, Fredi Beleri ka kërkuar nga Gjykata leje për të bërë betimin si kryebashkiak i Himarës, i cili fitoi nga burgu votimet e 14 majit ndërsa u arrestua dy ditë para zgjedhjeve.

 

Të Fundit