Meta: Kushdo që prek voten do t’i pritet dora në sheshin “Skënderbej”

Ndërsa mbrëmë gjatë një interviste televizive Meta tha, se do t’i pritet dora në sheshin “Skënderbej” kujtdo, që prek një votë në 25 prill, duke nisur nga Monika, Luli dhe Edi.

Të Fundit