Mesuesit u kerkojne kartat prinderve/Shqiptareve u mungon tallavaja! – Stop – 6 Tetor 2020

Kryeministri Rama deklaroi na bashkëbisedimin me gazetarët, se pagat e bluzave të bardha do të rriten me 40% duke nisur nga 1 janari 2021. Ndërsa për arsimtarët do të ketë rritje prej 15%. “Stop” publikon një tjetër bisedë mes mësuesve të një shkolle dhe prindërve të nxënësve, ku këtyre të fundit u kërkohen të dhënat personale dhe numri i kartës së identitetit, me justifikimin, se të dhënat duhen për subvencionet e teksteve.Klintoni ka pyetur artistë e qytetarë gjatë një aktiviteti në Amfiteatrin e Liqenit, nëse u mungon muzika dhe ajo tallava, apo teatri dhe aktivitetet e tjera artistike.

Të Fundit