‘Më premtuan kompleks blektoral”, Qytetari: Më vodhën 13 milionë Lekë

Denoncimi i rradhës na con në Cërrik. Qemal Shabani zotëronte 50 kokë dhi dhe shiste produktet e bulmetit tek një person i quajtur Sula. Ky i fundit e njeh me 3 persona nga Tirana, të cilët pretenduan të investonin në tokën e tij me një kompleks blegtoral.Qemali thotë, se Arben Mera dhe Adem Zalla i morën 13 milionë lekë, për të fituar një projekt, pasi njihnin zyrtarë të Ministrisë.Në projektet, që zotëron Qemali, thjesht është shkruar sikur ato janë miratuar nga Bashkia dhe kanë foto të ndryshme. Qemali tregon, se partnerët e tiij në biznes në fillim vinin shpesh, por më pas jo më. Ata premtonin ta realizonin projektin, i cili edhe pas 6 vitesh, nuk u finalizua kurrë. Në momentin, që Qemali kërkoi lekët mbrapsht, ata i thanë, se paratë kishin shkuar për projektet. Qemali thotë se Arben Mera, i cili do të bënte projektet, pretendonte, se ishte punonjes I Azhbr, por ne u interesuam dhe Mera nuk figuronte aty.

Të Fundit