Me mesatare qesharake, i riu nuk regjistrohet në universitet, faji i mësueses

Në redaksinë tonë është drejtuar nëna e një djali maturant, që kur aplikoi për shkollë të lartë, një vit pasi kishte përfunduar maturën, rezultoi pa mesatare. Kur problemi u bë prezent, të dhënat hidhen sërish, por mesatarja doli 1. Si përfundim, djali humbi të drejtën për shkollë të lartë. Ne drejtohemi në ZVA Tiranë, ku na thonë, se komisioni i maturës shtetërore merret me këtë dhe problemi duhet të ishte zgjidhur në kohën e duhur. Më pas ne takuam përgjegjësen e maturës në gjimnazin “Ismail Qemali”, por Eda Zara e mohoi gabimin e saj.Faji edhe njëherë ka mbetur jetim, por një i ri është sot pa shkollë për të dytin vit.

Të Fundit