“Më ka prishur imazhin” noterja i vjedh niptin, blektori hyn në studion e Stop gjatë emisionit!

Në 3 prill te 2023 emisioni “Stop” transmetoi rastin e përkthimeve të noteres së Fierit Anila Haxhiu, e cila përvecse pa licensë përkthimi, u zbulua nga “Stop”, se për këto përkthime përdorte numrin e niptit të qytetarit Pelivan Metushi. Ky i fundit është fermer dhe nuk ka lidhje me punën e noteres.Për këtë falsifikim noterja Haxhiu rrezikon nga 3 në 7 vite burg. Grupi i xhirimit të “Stop” shkon në fshatin Suk 1, për të takuar zotin Metushi, i cili na tregon minifermën e tij dhe gjedhët që ka. Ai tregon, si u ndje, kur zbuloi përmes emisionit “Stop” mashtrimin e noteres.Bashkë me Pelivan Metushin u drejtuam në Komisariatin e Policisë Fier, përt të bërë kallzim për noteren Anila Haxhiu. Oficeri i Policisë Gjyqsore, Ervin Sorra, mori kallzimin dhe deklarimin e Metushit, si dhe pamjet filmike të emisionit. Nga ana tjetër studio Ligjore “Jurispundenca” do të merret me ndjekjen ligjore të këtij rasti, në ndihmë të Pelivan Metushit.Ky i fundit ishte dhe në studion e “Stop”, ku foli për këtë ngjarje të pazakontë, ku është përfshirë pa dashje dhe pa dijeni.

Të Fundit