“Më jep gjysmat, po deshe më marr lekët” qytetarja pranon nga halli, futet në bela nga avokati

Jemi në Tiranë me zonjën Shqiponja Mashi, e cila na tregon, se në vitin 2019 në Shkodër, ka qenë me vajzën me motorr dhe ka bërë një aksident. Për pasojë vajza është dëmtuar dhe ka ndenjur 3 muaj në regjim shtrati. I është drejtuar një procesi gjyqsor me avokat Ndue Gjelaj dhe ka dalë vendimi i dëmshpërblimit në masën 54 milionë lekë të vjetra. Por Shqiponjës i kanë kaluar vetëm 8 milionë lekë. Për pjesën tjetër avokati nuk i jep shpjegime.Ndërsa përmbaruesi Rrok Deda është shprehur, se lekët i kanë kaluar te avokati.Zonja Mashi interesohet te Byroja Shqiptare e Sigurimit, ku i thonë, që paratë kanë kaluar përmes përmbaruesit.Avokati Ndue Gjelaj e mohon këtë gjë, fyen grupin e xhirimit, dhe e drejton zonjën te përmbaruesi.Zonja takon përmbaruesin Rrok Deda, i cili i thotë, se i ka kaluar plot 42 milionë lekë avokatit, ndërsa 13 milionë jane bllokuar, pasi avokati po i bën punë të pisët.

Të Fundit