“Ku di une të përkthej jam fermer i shkreti” noterja i vjedh NIPT

Emisioni Stop rikujton “bëmat” e noteres së Fierit Anila Haxhiu, e cila për përkthime, përdorte numrin e niptit të qytetarit Pelivan Metushi. Ky i fundit është fermer dhe nuk ka lidhje me punën e noteres.Ministri Ulsi Manja premtoi ngritjen e një grupi pune për verifikimin e problematikës dhe jemi në pritje të masava ndaj noteres Haxhiu.

Të Fundit