Mbyllja e “Mehmet Akif”, Rama: Nxënësit të protestojnë kundër pronarëve që shitën godinën dhe spostuan shkollën

Kryeministri Edi Rama reagon lidhur me protestën e ditës së sotme të nxënësve të shkollës së mbyllur “Mehmet Akif” të cilët nga Ministria e Arsimit, u nisën drejt Kryeministrisë.

Nxënëset e shkollës së mbyllur të protestojnë kundër pronarëve që shitën godinën e shkollës dhe e spostuan aktivitetin gjetkë, pa marrë leje sipas ligjit e pa respektuar rregullat e parashikuara ligjërisht!

Rama thotë se Ministria e Arsimit dhe Sportit ka zbatuar ligjin si në raste të tjera.

Të Fundit