Mblodhi 50 mijë euro donacion për kancer, i shpenzoi të gjitha në bixhoz

Nicole Elkabbas duhej të bënte një operacion për heqjen e fshikëzës së tëmthit.

Dikush bëri një foto ndërsa kishte dhimbje në një shtrat spitali dhe ajo më vonë e përdori atë foto për të falsifikuar se kishte kancer në vezore dhe mblodhi më shumë se 50,000 euro donacione përmes fushatës GoFundMe.

Ajo u shpall fajtore të hënën për mashtrim dhe posedim të pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme, raporton The Sun.

Nicole, nëna 42-vjeçare e një djali 11-vjeçar nga Broadsters në Kent, nuk u diagnostikua kurrë me kancer dhe ajo përdori donacionet e mbledhura për të paguar borxhet e lojërave të fatit dhe për të financuar një jetë të shfrenuar.

Ajo nisi një fushatë në internet të quajtur ‘Askush nuk ka nevojë për ndihmën tonë të trajtimit’ në të cilën pretendonte të shkruante në emër të nënës së saj të kujdesshme.

Të Fundit