Mbledh kanaçe për të jetuar, apeli i babait: Më ndihmoni të ushqej fëmijet

Jemi në Elbasan tek lagjia NSHU, ku banon familja Balia.Kryefamiljari, Neritan Balia, 54 vjecar nga Durrësi, tregon, se prej 7 vitesh jeton në Elbasan bashkë me 3 fëmijët e tij 7, 13 dhe 16 vjec, pasi është ndarë nga bashkëshortja. Neritani thotë, se nuk merr ndihmë ekonomike, por jeton duke mbledhur kanace dhe shishe plastike.Por ajo, që fiton nuk i del për qira, ujë e drita, pa përmendur pompat e azmës për dy nga fëmijët.Pas kësaj historie, “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” siguroi ushqime dhe veshmbathje për familjen Balia.

Të Fundit