“Mami të dua shumë” thirrja prekëse e nënës së vajzës së vogël!

Dua vetëm të dëgjoj njëherë vajzën të thotë “mami të dua shumë”. Ishte kjo thirrje prekëse e nënës së vajzës së vogël Olta Seli, që vuri në lëvizje emisionin “Stop” dhe fondacionin “Fundjavë ndryshe”. Olta Seli, nuk ecën dhe nuk komunikon, që nga lindja.Ajo edhe ushqimin e merr me shiringë. Olta ka qenë e operuar e vogël, ngaqë nuk i kanë vënë oksigjenin në mënyrën e duhur.Kurimi i saj kushton 15.000 €, por e ëma nuk e mbulon dot këtë shumë!

Shumë qytertarë ia bashkuan thirrjes sonë dhe Olta u operua në Stamboll, duke u kthyer e shëndetshme.

Të Fundit