Libra, dekodera, analiza…na shkoi jeta në rradhë…?! 11 shtator 2018

Këto ditë janë ritkhyer rradhët e gjata në vend. Rradhë për librat shkollorë, dje dhe sot edhe për dekoderat, pas AMA fiku transmetuesit analogë. Por sot, vendimi i dytë anuloi të parin dhe transmetimet analoge do të hapen deri në 15 janar.Edhe tek drejtoria e higjenës nuk kanë munguar rradhët e gjata. Fëmijë të cerdheve, kopshteve dhe mësues duhët të bëjnë analizat në prag të nisjes së vitit shkollor.

Të Fundit