Kryemadhi: Pse duhet te votoni numrin 6, Bujar Leskaj e sfidon ne poezi-Stop-15 Prill 2021

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi deklaroi në një takim elektoral në Lushnje, se populli duhet të votojë numrin 6 të LSI-së, pasi edhe Zoti e krijoi botën në 6 ditë.Pak ditë më parë, në Vlorë, Monika Kryemadhi nisi të recitojë një poezi të Fan Nolit, duke thënë, se ishte e Migjenit. Por duket, se reston ia ka kthyer drejtuesi politik i PD-së në Vlorë, Bujar Leskaj, i cili në një takim elektoral, ka recituar vargje të Migjenit dhe në një tjetër takim, poezi të Ali Asllanit.

Të Fundit