Korrupsioni flagrant në ZA Gramsh dhe implikimi i kryebashkiakes Dollani 21 qershor 2018

Në mnyrë të përsëritur emisioni “Stop” ka folur për cerdhen e korrupsionit, në të cilën është kthyer ZA e Gramshit. Si të mos mjaftonte kjo, pjesë e korrupsionit është bërë në mënyrë flagrante dhe kryetarja e bashkisë Luljeta Dollani, e cila i premtoi mësueses denoncuese, se po të mos hapte gojë, do ta “tereziste”. “Stop” kujton shkeljet flagrante të kryebashkiakes, ato të drejtësisë Elbasan dhe daljen jashtë funksionit të portalit të reklamuar “mësues për Shqipërinë”.

Të Fundit