Korce/I vetem ne makine e pa maske, qytetari gjobitet nga policia – Stop – 9 Dhjetor 2020

Një polic në Korcë është filmuar duke i vënë gjobë një qytetari, që ndodhej i vetëm në makinë e tij pa maskë. Megjithë kundërshtimin e qytetarit dhe shpjegimin, se ishte brenda rregullave, kjo nuk e ka shpëtuar atë nga ndëshkimi financiar. Një qytetar tjetër ka ofruar dokumente, ku tregon, se ishte ftuar të paguante gjobën me ulje brenda një afati të caktuar kohor. Por kur shkon të paguajë, has në një surprizë të pakëndshme, pasi gjoba nuk iu nënshtrua uljes së premtuar.

Të Fundit