I vetëm në makinë, gjobitet se s’ka maskë!

Një polic në Korcë është filmuar duke i vënë gjobë një qytetari, që ndodhej i vetëm në makinë e tij pa maskë. Megjithë kundërshtimin e qytetarit dhe shpjegimin, se ishte brenda rregullave, kjo nuk e ka shpëtuar atë nga ndëshkimi financiar.

Të Fundit