Korcë, gabimi i noteres e vendimet e gjyqit, lejojnë dyqan brenda dyqanit. 23 shkurt 2018

Artur Guce nga qyteti i Korcës, tregon në “Stop”, se një proces i zgjatur gjyqësor i ka njohur pronësinë e truallit të dyqanit të tij, Koco Plluskës.Për pasojë, dyqani është katandisur një rrip dhe me një pronë brenda pronës.Pas investigimit të gazetares, rezulton, se gjithë ngatërresa ka ardhur për shkak të një gabimi nga ana e noteres Zhuljeta Mano.

Të Fundit