Kishte pamje shoferi kamionit? Eksperimenti i gazetares zbulon të vërtetën!

Në mes të shtatorit transmetuam rastin e një aksidenti të ndodhur në 20 shtator 2021 në segmentin rrugor, që të con nga kthesa e Kamzës drejt Vorës. Për pasojë në aksident humbi jetën e moshuara Drita Hakorja. Bashkëshorti Myrvet Hakorja tregoi, se ka qenë duke bërë pazaret së bashku me gruan e tij. Në momentin që kanë dalë, Myrveti ka kaluar i pari rrugën, për të shkuar tek furra e bukës dhe më pas tentoi të kalojë gruaja e tij. Por një kamion, që ishte i ndaluar, është nisur dhe aksidentuar Dritën për vdekje.Kamioni drejtohej nga një shtetas maqedonas. Ekspertiza nxorri viktimën fajtore. Prokuroria kërkoi pushimin e cështjes, por gjykata vendosi rihetimin dhe kryerjen e riekspertizës eksperimentale.Gazetarja e “Stop” ka bërë një eksperiment, duke treguar se drejtuesi i kamionit ka patur shikueshmëri nga të gjitha anët.

Të Fundit