Kenga per Erdoganin/ Qytetaret tregojne sa Tire kane takuar ne jete – Stop – 21 Janar 2021

Guri Rrokaj dhe grupi i Fierit kanë bërë një këngë për Erdoganin dhe nismën e tij për të ndërtuar një spital në qytetin e Fierit. Fenomeni “Tire” ka zënë vend në fjalorin e përditshëm të qytetarëve, që prej më shumë se një jave, kur emisioni “Stop” publikoi skandalin e korrupsionit të sanitares së spitalit “Shefqet Ndroqi”. Shumë banorë të Tiranës shprehen, se Tirja është kudo në zyra e institucione dhe shpesh janë ndeshur me të.

Të Fundit