Kavaje/ Stop zgjidh problemin e mungeses se okulistit, punesohet i riu-Stop-23 Prill 2021

Pak kohë më parë ne ishim në Kavajë, për të treguar, se qyteti nuk kishte një mjek okulist dhe të gjithë qytetarët, që kishin këtë nevojë, i drejtoheshin Durrësit ose Tiranës.Nëndrejtori u shpreh, se kërkesa ishte bërë, po nuk kishte asnjë okulist të interesuar për këtë pozicion. Pasi emisioni “Stop” zbuloi, se mjeku i ri Florent Veliu, që ka studiuar në Moskë, kishte kërkuar këtë pozicion, drejtoria e spitalit pranoi bllofin dhe mori në punë zotin Veliu.

Të Fundit