Kavajë/ Qyteti 6 muaj pa okulist, banorët i drejtohen Tiranës e Durrësit-Stop-26 Mars 2021

Në “Stop” ka mbërritur një denoncim për mungesën e një mjeku okulist prej më shumë se 6 muajsh në poliklinikën e specialitetve në qytetin e Kavajës.Të gjithë qytetarët e Kavajës, që kanë probleme me sytë, drejtohen në Durrës ose në Tiranë. Ne komunikuam me zëvendësdrejtorin e spitalit rajonal Kavajë, që thotë, se është shpallur vendi vakant, por nuk ka okulistë në qytet.Madje me humor, ai i kërkon gazetares së “Stop” të bëhet okuliste dhe të punojë në këtë qytet.

Të Fundit