Kamera e fshehtë/ Mashtruesit tregojnë: Të gjitha paratë i mori Beni

Personat e përfshirë në mashtrimin e qytetarit Qemal Shabani, të cilit iu premtua investim për një kompleks blektoral, Arben Mera dhe Adem Zalla, ia pasojnë topin njëri tjetrit për fajin dhe marrjen e parave.Adem Zalla pranon, se Qemali është mashtruar dhe paratë i ka përfituar Arben Mera.Ky i fundit është pjesë e auditit në Ministrinë e Bujqësisë dhe në një takim, që realizuam me të, ai pranon, se ka marrë lekë për projektet dhe asgjë më tepër. Në fund u zhvillua dhe takimi me Sulën, i cili pohon, se të gjithë e kanë mashtruar Qemalin, edhe pse vetë ai, i njihte si burra të mirë.

Të Fundit