Kamera e fshehte/ Makinat e policise qarkullojne me targa false e te huaja-Stop-28 Shtator 2021

Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” bëri një vëzhgim në Komisariatin e policisë Shkodër dhe Fier.Shumica e makinave, që hynin brenda parkimit të komisariatit Shkodër, ishin me targa të huaja, ndërsa disa të tjera qarkullonin me targa, që nuk ekzistojnë. Një automjet, që në bazë të sistemit të targave duhej të ishte “renault “ në realitet i përkiste një makine Ëolksëagen golf 4. E njejta situatë edhe në komisariatin e Fierit, ku makina të efektivëve të policisë, qarkullonin me targa të huaja apo pa paguar taksat.

Të Fundit