Kamera e fshehte/ Makinat e policise nuk paguajne taksat

Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” bëri një vëzhgim në Komisariatin e policisë Shkodër dhe Fier.Shumica e makinave, që hynin brenda parkimit të komisariatit Shkodër, ishin me targa të huaja, ndërsa disa të tjera qarkullonin me targa, që nuk ekzistojnë. Një automjet, që në bazë të sistemit të targave duhej të ishte “renault “ në realitet i përkiste një makine Wolkswagen golf 4

Të Fundit