Kamera e fshehte/ Anetari i LSI-se Lezhe, blen vota per llogari te Viktor Tushes-Stop-27 Prill 2021

Emisioni “Stop” tregon sonte me zë dhe figurë, mënyrën, sesi u ble vota për zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri.Kamera e fshehtë e “Stop” tregon, se në Lezhë, anëtarët e LSI-së kanë blerë vota për 50 mijë lekë të vjetra ose 50 euro për llogari të kandidatit Viktor Tusha.Një nga anëtarët e LSI-së, ka shkuar npër shtëpi duke premtuar e dhënë para, në këmbim të votës së sigurtë për Tushën. Mdje edhe kur i thonë, se janë me PD-në, ai kërkon, që të votohet numri 6, pasi votat në një vend do të shkojnë.

Të Fundit