Kafshoi agjentin e shërbimit sekret, qeni i Biden hiqet nga Shtëpia e Bardhë

Qeni i familjes Biden, Commander, është zhvendosur nga Shtëpia e Bardhë pas një sërë incidentesh kafshimesh.

Është ende duke u vendosur se çfarë do të ndodhë me pastorin gjerman dyvjeçar, tha një zëdhënëse e Zonjës së Parë Jill Biden.

Vetëm javën e kaluar, “Komandanti” kafshoi një agjent të Shërbimit Sekret i cili kërkoi trajtim mjekësor në vendngjarje.

Ishte hera e 11-të që qeni kafshon një roje në kompleksin e Shtëpisë së Bardhë ose në shtëpinë e familjes në Delaware

“Presidenti dhe Zonja e Parë kujdesen thellësisht për sigurinë e atyre që punojnë në Shtëpinë e Bardhë dhe atyre që i mbrojnë çdo ditë”, tha zëdhënësja, Elizabeth Alexander, në një deklaratë të mërkurën.

“Ata mbeten mirënjohës për durimin dhe mbështetjen e Shërbimit Sekret të SHBA dhe të gjithë të përfshirëve, teksa vazhdojnë të punojnë për zgjidhjet. Komandanti nuk është aktualisht në kampusin e Shtëpisë së Bardhë, ndërsa hapat e ardhshëm janë vlerësuar.”

Ajo nuk tha se ku jetonte aktualisht qeni apo nëse do të kthehej përfundimisht në Shtëpinë e Bardhë.

Të Fundit