Ka vënë qenin që të sulmojë banorët, banorët nuk kalojnë dot nga ndërtimi mbi kolektor

Ndodhemi në njësinë numër 13 në Plazh Durrës. Banorët e pallatit 137, ankohen, se një banore, Minushe Çela, ka ndërtuar mbi kolektorin e pallatit. Këtë ndërtim e ka me certifikatë pronësie, dhe për këtë problem, cështja është në gjyq.Për shkak të ndërtimit mbi kolektor, banorët nuk kalojnë dot nga pallati në rrugë.Po kështu makinat i bien rrotull.Qytetarët, që kanë shtëpitë aty, thonë, se kanë bërë disa përpjekje, për të liruar rrugën, por ka qenë e kotë.Minushja e bllokon sërish dhe shan e fyen banorët.Për këtë problematikë, vemë në dijeni drejtorin e IMT-së Durrës, Dorian Mema, i cili për 10 minuta sjell policinë bashkiake dhe Imt-në dhe lirojne vendin.

Të Fundit