“Ka qajt nje ore kur dhe doreheqjen” Berisha surprizohet nga pronari i biznesit

Ish kryeministri Berisha ishte sot në Shkozet të Durrësit, në kuadër të fushatës për zgjedhjet e 6 marsit. Gjatë një takimi një një biznes këpucësh, Berisha u suprizua, kur biznesmeni e prezantoi me djalin e tij, duke i treguar, sesa kishte qarë ai, kur Berisha dha dorëheqjen.

Të Fundit