Ka dhe kështu/ Shoferi i autobusit lë punën në mes të udhëtimit, nxënësit e shkollës i zbret në rrugë

Disa prindër iu deshën të merrnin fëmijët e tyre në mes të rrugës pasi një shofer autobusi u largua nga puna në mes të udhëtimit të tyre për në shtëpi. Nxënësit nga Kingston Maurward College dhe Dorset Studio School po udhëtonin nga Dorchester në Bournemouth kur shoferi vendosi që t’i linte në mes të rrugës.

Prindërit që gjurmonin fëmijët e tyre në një aplikacion panë se autobusi, i cili tashmë ishte prishur gjatë udhëtimit dhe ishte zëvendësuar nga një tjetër, ishte ndalur rreth orës 18:30 të së mërkurës.

Një nënë e shqetësuar tha se djali i saj i tha se nxënësit duhej të zbrisnin në një rrugë të ngarkuar, duke nxitur shqetësimet e prindërve. Shërbimi për dy shkollat drejtohet nga një operator i transportit që prej muajit shtator, ka pasur probleme të shumta.

Një prind tha se ishte hera e tretë këtë sezon që autobusi ishte prishur dhe shoferi tha se u largua për shkak të shqetësimeve për mjetet e transportit. Kompania tha se kurrë nuk ka lënë fëmijë pa mbikëqyrje.

Disa prindër shkuan për të marrë fëmijët e tyre, pasi shoferi njoftoi një menaxher se nuk dëshironte të punonte më për kompaninë.

Të Fundit