Jeton ne Itali, del ne lajme si autor krimi ne Shkoder, nga perkimi I emrit – Stop – 4 Dhjetor 2020

Aleksandër Foleta, një i ri nga Shkodra dhe që jeton në Itali prej 4 vitesh, tregon, se në datë 19 nëntor të 2020-ës, mediat vizive dhe online japin një lajm për një ngjarje në Shkodër, ku i vihet tritol një lokali, i cili ishte në pronësi të familjes Foleta. Shkaku sipas lajmit në fjalë, ishte hakmarrja ndaj djalit të familjes, Aleksandër Foleta, i cili në muajin gusht kishte pasur një precedent kriminal.Në fotot ilustruese të lajmit, shfaqet personi denoncues, i cili nuk ka asnjë lidhje me personin e akuzuar.Aleksandri thotë, se është i biri i Gjokë dhe Age Foletës dhe jo Hanës. Mediat sipas tij, duhet ta verifikonin rastin dhe jo t’i merrnin fotot në facebook.Kërkesa e vetme e Aleksandrit, është heqja e fotove nga rrjetet sociale e youtube, për shkak se mund t’i krijohen probleme të kota.

Të Fundit