Infermieret Peshkopi/ I kerkojne te dhenat personale per votime!

Valteri nuk i kurseu epitetet ndaj kolegut socialist. Në redaksinë e “Stop” ka mbërritur një denoncim, që tregon, sesi drejtuesit në spitalin e Peshkopisë, i kanë kërkuar stafit kartat e identitetit dhe të dhëna të tjera personale të tyret dhe të familjarëve mbi 18 vjec, për t’i përdorur për zgjedhjet e ardhshme të 25 prillit.

Të Fundit