Halit Valteri/ Gjiknuri qen bir qeni!

Në seancën e sotme parlamentare u miratua kodi i ri zgjedhor. Por gjatë diskutimeve Damian Gjiknuri u përplas me deputetin e opozitës së re Halit Valteri dhe ky i fundit tha, se Gjiknuri e kishte kërcënuar në telefon. Valteri nuk i kurseu epitetet ndaj kolegut socialist.

Të Fundit