Ilir Meta pason Skenderbeun/ Elbasani dhe konkursi i ballokumeve-Stop-15 Mars 2021

Gjatë fundjavës gurra popullore ka krijuar një këngë për presidentin Ilir Meta. Kënga vjen nga Gëzim Ahmetaj dhe titullohet “Jetë të gjatë o Ilir Meta”.Djë ishte dita e verës dhe Elbasani, qyteti i traditës së kësaj feste, u shndërrua në arenë beteje mes mbështetësve të PD-së dhe PS-së. Në Elbasan ishte dhe Klintoni,i cili na sjell atmosferën e festës dhe konkursin e ballokumeve.

Të Fundit