I tha “PO” propozimit për martesë të dashurit dhe e gjen belaja

Një grua e re ka rrëshkitur në një kaskadë ujvare, pak sekonda, pasi i ka thënë “po”propozimit të të fejuarit të saj për martesë. Gjithacka është filmuar për të pasur në kujtesë momentin e vecantë, që u shëndërrua në video virale humoristike.

Të Fundit