Horror në Kaliforni/ Abuzoi seksualisht me 17 fëmijë, 34 vjeçari dënohet me 707 vjet burg

Një burrë nga Kalifornia, i cili punonte si dado për fëmijët, është dënuar me 707 vite burg pasi ka abuzuar me më shumë se dhjetë fëmijë. Matthew Zakrzewski, 34 vjeç, u shpall fajtor për 34 krime, duke përfshirë abuzim me fëmijë, e cila përfshinte ngacmimin e 17 djemve të rinj nën kujdesin e tij, tha Zyra e Prokurorit të Qarkut Orange.

Zakrzewski kreu krimet e tij të tmerrshme gjatë tre viteve nga janari 2014 deri në maj 2019. Viktimat e tij të reja varionin nga mosha 2 deri në 12 vjeç, raporton New York Post.

“Unë krenohesha që u bëja buzëqeshje fëmijëve tuaj dhe të gjitha kohët e mira që kaluam  ishin 100 për qind të vërteta,” tha Zakrzewski përpara se gjyqtarja e Gjykatës së Lartë të Orange County, Kimberly Menninger t’i lexonte atij vendimin.

 

Burri u shpall fajtor për 34 akuza për krime në tetor, ku më pas u përball me një dënim maksimal prej 690 vjetësh deri në përjetësi plus tetë vjet.

Të Fundit