Hitparade i absurdit shqiptar-Stop-7 Qershor 2021

Disa fëmijë në Linzë i bëjnë thirrje qeverisë dhe kryeministrit, që të rregullojë rrugën e tyre, pasi nuk munden të lëvizin e të shkojnë në shkollë. Një qytetare tregon, se numri i telefonit i Ministrisë së Jashtme nuk ekziston. Ish-tregu në zonën e “Ali Demi”-t, është kthyer në një kënetë, ku vec të tjerash hidhen edhe mbeturinat. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit