Hitparade i absurdit shqiptar-Stop-25 Qershor 2021

Kur sezoni turistik ka nisur, Durrësi është i mbytur nga plehrat.Në Fier kaseta elektrike e një pallati është e hapur dhe fëmijët, që luajnë aty, rrezikojnë jetën në cdo moment.Në Lezhë shtyllat elektrike mbahen tek njëra-tjetra në mes të rrugës. Në Butrint turistët bëjnë shëtitje me varka e lundra të rrezikshme. Janë këto disa nga episiodet, që shfaqen e komentohen në pjesën e parë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit