Hitparade i absurdit shqiptar! 26 nëntor 2018

Në Elbasan është “shfaqur” një limon, që i ngjan një trupi njeriu me veshë e organe.Në Mallakastër një karroatrec po transporton një furgon dhe makina lëkundet, duke u shndërruar në rrezik potencial për automjetet që kalojnë pranë.Në Milot kanë ngarkuar një autobot mbi një makinë të vogël. Shkolla fillore në Farkë të Vogël është “dekoruar” me një transformator” mbi cati. Rruga Torovicë-Lezhë është e shtruar vetëm në një korsi, ndërsa pjesa tjetër është gjithë gropa. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit