Gramsh/ Stop i kthen kempin dhe pagesat e prapambetura te riut me probleme-Stop-2 Korrik 2021

Në bashkinë e Gramshit na thonë, se kanë mungesë infrastrukture dhe nuk kanë një vend pune të përshtatshëm Ervin Pajën dhe kushtet e tij.Ne kërkuam që Ervini të komisionohej sërish dhe ai u paraqit pranë Komisionit të Kempit Epror. Në këtë moment Ervin Paja u bë përfitues i kempit dhe gjithashtu do të marrë edhe muajt, që nuk e ka marrë pagesën, pra që prej muajit nëntor.

Të Fundit