Genjeshtrat e fushates dhe ora e aritmetikes e Lulzim Bashes-Stop-30 Mars 2021

Akademikët e Universitetit të Oksfordit në Britani kanë propozuar zëvendësimin e kurrikulave në degët e arteve muzikore, në mënyrë, që rrymat e reja muzikore të zëvendësojnë ato klasike.Mes emrave të rinj të propozuar është dhe këngëtarja shqiptare Dua Lipa.Gjatë një takimi elektoral në njësinë numër 11, kreu demokrat Lulzim Basha iu drejtua një djali të vogël duke e pyetur, sesa bëjnë 7×7.Pas nisjes zyrtare të fushatës elektorale, Klintoni ka pyetur banorët e kryeqytetit për tonet saj dhe gënjeshtrat, që shoqërojnë premtimet elektorale.

Të Fundit