Gatimet e çuditshme/ Sa i njohin qytetarët shqiptarë dhe si i gatuajnë-Stop-9 Prill 2021

Shumë fëmijë janë filmur ng prindërit e tyre, ndërsa kërcejnë e argëtohen me emisionin “Stop”. Klintoni i bërë si kuzhinier,ka pyetur qytetarët për gatimet e cuditshme të zonave të ndryshme të Shqipërisë. Nuk mungojnë përgjigjet plot humor për gjellë të njohura e të panjohura nga qytetarët.

Të Fundit