Fushe-Kruje/Prej 4 muajsh nuk merr raportin e lindjes, Stop zgjidh problemin – Stop – 3 Dhjetor 2020

Jemi në Fushë-Krujë,pasi një zonjë tregon, se ka lindur djalin dhe prej 4 muajsh nuk ka marrë pagesën e raportit të lindjes. Në kontaktet, që ka ka patur me institucionin, ku punon dhe sigurimet shoqërore nuk arrin të zgjidhë gjë. Gazetarja telefonon institucionin, ku zonja punon, por aty i thonë, se kërkesa duhet drejtuar në zyrat e shtetit, sepse ky institucion i ka dorëzuar raportet e zonjës.”Stop” mori kontakt me sigurimet shoqërore të Tiranës, ku na u tha, se në 3 nëntor janë dorëzuar raportet nga institucioni, ku punon zonja dhe ditën e interesimit të gazetares sonë shuma e zonjës kaloi në llogarinë e saj.

Të Fundit