Fushe-Kruje/ Nena denoncon zhdukjen e vajzes, policia: Mjere kujt i bie-Stop-4 Maj 2021

Problematika e rradhës na con në Fushë-Krujë. Një nënë denoncon faktin, se prej 9 ditësh vajza e saj 15 vjecare është zhdukur dhe policia nuk ndërhyn.Adriana Pepmarku thotë, se arsyeja, që ajo dyshon për largimin e vajzës, është se e bija për 20 ditë do të futej në riedukim, për shkak të sjelljes së papërshtatshme. Adriana tregon, se vajza shoqërohej me një shoqe 23-24 vjecare nga Kruja, e cila shpesh e nxirrte nga mësimi.Mamaja ka bërë kallzim në polici, por asgjë nuk është bërë dhe askush nuk di të thotë, se cfarë ndodh me të miturën.Zonja është interesuar në stacionin e policisë Fushë-Krujë, por aty i thonë, se të gjithë punonjësit janë nëpër qendra numërimi të votave.Madje një punonjës, që është aty, i thotë, të ëmës, se vajza mund të jetë duke punuar në lokale nate, duke u droguar, apo prostituar, e në gjuhën popullore kësaj i thonë “mjerë kujt i bie”.Pas këmbënguljes së gazetares së “Stop”, policia u vu në lëvizje dhe gjeti vajzën e mitur. Nëna e saj falenderon porgramin tonë për gjetjen e së bijës.

Të Fundit