Fshati Vergo, gjyqi për tokën bujqësore 8 vjet në fshehtësi 11 shtator 2018 – Stop
Të Gjitha

Fshati Vergo, gjyqi për tokën bujqësore 8 vjet në fshehtësi 11 shtator 2018

Në këtë pjesë trajtohet problemi i tokave në fshatin Vergo në Delvinë.Bashkim Ahmetaj thotë, se ai dhe 53 familje të fshatit kanë përfituar tokë nga ish kooperativat bujqësore.Për këtë kanë paguar edhe taksë në komunë.Por në prill 2017, hipoteka e Sarandës coi njoftim në komunë, se për tokat ka pretendime dhe zhvillohej gjyq që në vitin 2009.Ish-kryetari i komunës Vergo, Fiqiri Kulla, tha se nuk ka marrë asnjëherë dijeni për gjyqin e tokave bujqësore dhe nuk është thirrur kurrë për këtë cështje.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *