Foshnja që u gjet e braktisur në gjendje kritike për jetën, nëna e ka lindur në divanin e bodrumit

Foshnja që u gjet në bodrumin e një pallati në Yzberisht ndodhet në gjendje kritike, është në oksigjen. Bëjhet me dije se lindja ka ndodhur pikërisht në divanin që ishte në bodrum.

Kamera e sigurisë nga jashtë kanë kapur edhe gruan që dyshohet por pamjet nuk janë të qarta. Megjithatë bëhet me dije se janë pranë gjetjes së nënës që e braktisi.

Kujtojmë që denoncimi për foshnjën e braktisur ka ardhur nga një qytetar i cili ka qenë në garazhdë duke pirë cigare. Ai ka parë që në një cep ishte një foshnjë e mbuluar por nuk e ka verifikuar nesë ishte në jete apo ajo.

Nga ky moment ka njoftuar ambulancën dhe pastaj policinë. Ndërkohë, policia ka shkuar në vendngjarje dhe ka marr foshnjën e ka transportuar në spital.

Të Fundit