Flirti online i kushtoi kredine bankare, Stop e liron nga detyrimi-15 Shtator 2021

Në dhjetor të vitit të kaluar transmetuam rastin e të riut nga Korca, Marsel Morava, i cili u ankua, se i ishte vjedhur identiteti dhe në emër të tij, ishte marrë një kredi, me vlerën 1 milionë e 500 mijë lekë, plus interesat.Gjithcka kishte nisur nga një bisedë nga një profil fals në “Facebook”.Kur ka shkuar në bankë për të marrë overdraft, ka rezultuar debitor në një bankë tjetër. Punonjësja e bankës e pyeti Marselin, nëse kishte qenë në Vlorë, pasi atje ishte bërë blerja në 10 shtator. Por Marseli nuk ka qenë atje. I vetmi veprim i dyshimtë ka qenë një komunikim me një vajzë në facebook, të cilës i ka nisur me foto kartën e identitetit, që ajo të bindej për moshën e tij.Pas transmetimit në “Stop”,Marseli thotë, se i ka ardhur një shkresë nga banka, dhe atij i është shpallur kredia e anulluar. Nga ana tjetër,ka dhënë dëshminë e tij në Prokurorinë e Vlorës dhe pret përfundimin e cështjes.

Të Fundit