Fiton betejën në Apel/ Mjekut kardiolog Edvin Prifti i jepet e drejta për të dhënë mësim në universitet

Kardiologu Edvin Prifti, i cili është nën hetim si person i dyshuar për evazion fiskal dhe korrupsion ka fituar në Apel të drejtën për të dhënë mësim në Universitetin publik të Mjekësisë.

Gjykata i hoqi të drejtën për ushtrimin e profesionit mjekut deri në përfundim të hetimeve, pasi iu sekuestruan rreth një milion euro të dyshuara me prejardhje jo të ligjshme dhe mitmarrje nga pacienti.

Edvin Prifti ra në pranga pas hetimeve të SPAK për korrupsionin.

 

 

Të Fundit