Fier/ Si shiten produktet ushqimore te skaduara, shitesja: une i ha dhe vete-Stop-22 Qershor 2021

Jemi ndalur në Fier, ku kemi blerë produkte të skaduara në një supermarket. Qytetari ka blerë recel, mish, derri, dhallë, konserva sardelesh, salcë për makarona dhe kur ka shkuar në shtëpi, ka konstatuar, se të gjitha produktet ushqimore, ishin të skaduara.Qytetari kthehet në dyqan dhe i thotë shitëses, se cfarë i kishte ndodhur. Por shitësja i përgjigjet, se kjo gjë nuk përbën problem, pasi edhe ajo vetë i konsumon këto produkte.Fenomeni i shitjes së produkteve të skaduara është shumë i përhapur dhe shumë i rrezikshëm, sidomos tani që jemi në pandeminë e coronavirusit dhe temperaturat janë rritur.

Të Fundit