Falenderime me lot ne sy, Stop shperndan karroca per invalidet

Disa karroca invalidësh janë dhuruar nga qytetari Sefer Gashi me banim në Gjermani. Ai kërkon, që emisioni “Stop” t’i shpërndajë ato tek njerëz të paralizuar e të pamundur. Ne i marrim karrocat në Morinë nga Zakir Shehu.

Përfitues të karrocave u bënë Alfred Zeneli, prej tre vitesh i paralizuar nga reumatizma, dhe që nuk dilte dot nuk dilte nga shtëpia.

Artan Vogli, prej 5 vitesh i paralizuar nga tromboza.

Agron Shqalshi nga Rrësheni për vajzën e tij të paralizuar që në lindje.

Në Peqin, Artemis Islami, i paralizuar prej një viti nga diabeti.

Në Prrenjas, Baftjane Kukli, e paralizuar prej 3 muajsh nga hemoragjia celebrale.

Të Fundit